Doe meer met je visitekaartje [TIPS]

Een onvergetelijke eerste indruk maak je natuurlijk met een mooi vormgegeven visitekaartje. Een kaartje dat naadloos aansluit op de missie en huisstijl van jouw onderneming. In de meest gevallen is een visitekaartje de meest directe manier om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten en je persoonlijke netwerk uit te breiden. Genoeg reden om te kiezen voor een uniek visitekaartje van goede kwaliteit en met een passend design. En nog meer reden om meer met je visitekaartje te doen!

Meer met je visitekaartje

Zet aan tot actie
Naast dat een visitekaartje in kan worden gezet om contactgegevens uit te wisselen, kan dat kleine kaartje ook worden gebruikt om potentiële klanten aan te zetten tot het ondernemen van actie. Simpel, door bijvoorbeeld een call-to-action in de vorm van een persoonlijke aanbieding op het kaartje te plaatsen.

Als spaar-/leskaart
Ook is het mogelijk om een visitekaartje te combineren met een spaar- of leskaart. Plaats op de ene kant van het kaartje bijvoorbeeld je logo met daarbij de mogelijkheid om een naam en datum in te vullen, en aan de andere kant vakjes die kunnen worden afgestempeld in combinatie met een e-mailadres, website en/of telefoonnummer.

Meer met je visitekaartje

Onthouden
Biedt jouw onderneming een product of dienst waarbij het handig is dat iets wordt onthouden? Bijvoorbeeld een (kleur)code of een instelling.

Bijvoorbeeld
Stel je bent kapper. Je hebt net de haren van de klant geverfd en de klant staat op het punt de deur uit te lopen. Gebruik je visitekaartje als middel om de gebruikte kleur op te schrijven en te onthouden. Op die manier weet niet alleen jij maar ook de klant welke kleur(en) verf er is gebruikt en kunnen zij de kleur delen met vriend(inn)en.

Maak het persoonlijk
Sowieso kan het handig zijn om op jouw visitekaartje wat ruimte om te schrijven over te houden. Houd je wat plek vrij op je kaartje – dit kan door een ‘tekstvakje’ te verwerken in het ontwerp – dan kun je jouw kaartjes nog net wat persoonlijker maken. Het vakje biedt namelijk de mogelijkheid een korte persoonlijke boodschap op te schrijven, een afspraak te noteren en/of een kortingscode te delen.

Een andere vorm
Liever jouw visitekaartjes uitsluitend als middel om contactgegevens te delen? Ook dan kun je jouw kaartje op laten vallen tussen al die andere kaartjes. Standaard hebben onze visitekaartjes een rechthoekige vorm. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Door jouw visitekaartje een andere vorm te geven dan de standaardafmetingen valt jouw visitekaartje direct op tussen alle andere kaartjes.

Style Creations

Doe jij meer met je visitekaartje dan ‘normaal’? Zo ja, wat?

Neem contact op - Visitekaartje

Blijf op de hoogte; volg Style Creations op Facebook en/of LinkedIn.

Mock-up credits: Designed by Freepik | Designed by Freepik

2018-12-07T15:59:44+02:00april 16th, 2018|Grafisch Design|0 Reacties

Geef een reactie