Gisteravond was het eindelijk zover. De kick-off van Zeker Ondernemen. Zeker Ondernemen helpt ondernemers succesvol te groeien. Want we weten hoe lastig en stressvol het kan zijn! Daarom bundel ik samen met verschillende andere ondernemers mijn krachten in pakketten die jou als ondernemer ondersteunen en de nodige zorgen wegnemen. Hoe dat precies in zijn werk gaat?

Zeker Ondernemen - startend ondernemers

Dit doet Zeker Ondernemen
Wanneer je start als zelfstandig ondernemer komt er meer op je pad dan alleen het uitvoeren van de diensten en het realiseren van de producten die je biedt. Naast het uitoefenen van jouw vak zal je ook aan de gang moeten met je administratie, online zichtbaarheid, het werven van klanten, netwerken en financiën. Iets wat in het begin een overvloed aan informatie en werkzaamheden kan zijn die op je af komen. En dat is waar Zeker Ondernemen inspringt!

Zeker Ondernemen helpt je prioriteiten stellen, efficiënt aan de slag te gaan en je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou past.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Zeker Ondernemen bestaat uit een team van verschillende ondernemers, ieder met zijn of haar eigen kwaliteit en vakgebied. Door onze krachten te bundelen kan Zeker Ondernemen jou pakketten bieden die je ondersteunen en zorgen wegnemen.

Daarnaast wordt door de nauwe samenwerking binnen het team veel tijd bespaard waardoor jij met plezier, zonder zorgen en vol vertrouwen kunt beginnen met Zeker Ondernemen!

Zeker Ondernemen - startend ondernemers

Zeker Ondernemen voor starters
Speciaal voor starters biedt Zeker Ondernemen twee pakketten aan; Starterspakket Basis en Starterspakket Uitgebreid. Kies je voor een van deze pakketten, dan wordt er onder andere een website voor je gebouwd, foto’s gemaakt, teksten geschreven, start je met een perfecte boekhouding, krijg je organisatie advies, financieel advies, juridische hulp en kun je meedoen aan een workshop netwerken of bloggen! Kortom; alles wat jij nodig hebt voor een goede basis en daarmee een goede start als ondernemer vind je bij Zeker Ondernemen!

Liever zelf een pakket samenstellen? Ook dat is mogelijk. Kies drie diensten die je nodig hebt, bijvoorbeeld het bouwen van een website, een tekstschrijver en een fotograaf en wij gaan voor je aan de slag.

Binnen Zeker Ondernemen bied ik webdesign aan. Wil je jouw website dus graag door mij laten bouwen, maar heb je ook twee of meer andere diensten nodig – zie bovengenoemde

Gevorderde ondernemer?
Ben jij al langer actief als ondernemer? Ook dan kun je uiteraard gebruik maken van de diensten van Zeker Ondernemen. Neem contact op voor de mogelijkheden en profiteer van de expertise van verschillende ondernemers, allemaal onder één dak!

Meer informatie over Zeker Ondernemen? Bezoek de website, neem contact op via het contactformulier op de Zeker Ondernemen site of neem contact op met mij via het contact formulier!

Style Creations

Waar loop/liep jij tegenaan bij de start van jouw onderneming?

Neem contact op Webdesign

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign, grafisch design of online communicatie? Like de Facebook pagina of volg Style Creations op LinkedIn!