Project omschrijving

Curves Holland

Over Curves Holland
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het concept combineert kracht- en duurzame conditietraining.

Curves heeft over de gehele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen om controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Op hun website staan diverse succesverhalen van vrouwen wiens leven door Curves veranderd is. Zij zijn het levende bewijs dat Curves wel degelijk werkt.

Style Creations & Curves Holland
Style Creations realiseert maandelijks een Facebook planning voor Curves Holland. In de planning wordt rekening gehouden met acties, speciale dagen, de wensen van de doelgroep en de missie van Curves. Vooraf is de Facebook pagina van Curves Holland geanalyseerd om het format van de berichten te optimaliseren en deze op het meest effectieve tijdstip te plaatsen.

” Style Creations begrijpt goed waar Curves voor staat en wat de formule nodig heeft waardoor opdrachten snel uitgevoerd worden. Dit is heel prettig samenwerken en een waardevolle aanvulling op onze eigen marketingafdeling. “

Miranda Wassenaar,

Managing Director Curves Holland

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de Facebook pagina