Project omschrijving

Curves Holland

Over Curves Holland
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het concept combineert kracht- en duurzame conditietraining.

Curves heeft over de gehele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen om controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Op hun website staan diverse succesverhalen van vrouwen wiens leven door Curves veranderd is. Zij zijn het levende bewijs dat Curves wel degelijk werkt.

Style Creations & Curves Holland
Style Creations heeft in opdracht van Curves Holland een magazine/brochure vormgegeven. Curves Holland is een franchise organisatie met meer dan 50 Curves clubs in Nederland. Curves biedt 30 minuten fitness speciaal voor vrouwen. Dit fitnessprogramma bestaat uit een bewezen concept afkomstig uit Amerika en richt zich op een combinatie van cardio- en krachttraining.

In eerste instantie begon het als een e-book maar al snel moest het e-book worden omgezet naar een tastbaar magazine die mee kan worden gegeven aan potentiële Curves Franchise ondernemers.

Bij de vormgeving van het magazine is rekening gehouden met de huisstijl van Curves Holland. Aangezien Curves zich uitsluitend richt op vrouwen heeft de huisstijl een vrouwelijke uitstraling. Aangezien het franchise ondernemen bij Curves niet alleen bedoeld is voor vrouwen maar ook voor mannen, is in het magazine nagedacht over de manier waarop het 100% Curves zou uitstralen en tegelijk aantrekkelijk zou zijn voor de echte ondernemer!

Curves Holland Franchise magazine

” Style Creations begrijpt goed waar Curves voor staat en wat de formule nodig heeft waardoor opdrachten snel uitgevoerd worden. Dit is heel prettig samenwerken en een waardevolle aanvulling op onze eigen marketingafdeling. “

Miranda Wassenaar,

Managing Director Curves Holland

Benieuwd naar meer?