Project omschrijving

Celebrating Fashion

Over Celebrating Fashion
Niemand zal ontkennen dat het leuk is om iets te krijgen. Eveneens zal niemand ontkennen dat het leuk is om iets te geven. Misschien is dit laatste zelfs nog wel leuker! Echter is de zoektocht naar het perfecte cadeau vaak nog een hele klus. Je wil iets unieks dat past bij de persoon en de situatie.

De missie van Lisa en Melissa, beide eigenaresse van Celebrating Fashion, is om die zoektocht zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken. Op Celebrating Fashion vind je sieraden die uniek zijn. Met een bijpassend sieraden kaartje breng je de gewenste boodschap over aan de persoon waarvoor het cadeau is.

Style Creations & Celebrating Fashion
Style Creations heeft voor Celebrating Fashion een webshop op maat gerealiseerd. Een frisse, creatieve uitstraling in combinatie met een hoge gebruiksvriendelijkheid zodat de klant eenvoudig zijn of haar bestelling kan plaatsen.

Buiten de realisatie van de website om heeft Style Creations meegeholpen bij het opstellen van de huisstijl van Celebrating Fashion, het maken van verschillende flyers en posters, het verbeteren van de SEO en de online marketing via social media.

” Zowel Facebook als Instagram staat vol met leuke artikelen over onze producten, maar ook quotes, filmpjes en nieuws wat heel passend was voor onze doelgroep. Hierdoor lieten wij zien dat wij goed op de hoogte waren van de laatste trends en nodigde wij de doelgroep uit om te reageren. “

Melissa Rutjes,

Eigenaresse Celebrating Fashion

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de Facebook pagina