Project omschrijving

Curves Holland

Over Curves Holland
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het concept combineert kracht- en duurzame conditietraining.

Curves heeft over de gehele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen om controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Op hun website staan diverse succesverhalen van vrouwen wiens leven door Curves veranderd is. Zij zijn het levende bewijs dat Curves wel degelijk werkt.

Style Creations & Curves Holland
Style Creations heeft in opdracht van Curves Holland twee roll-up banners ontworpen. De banners zijn geheel volgens de huisstijl gecombineerd met een moderne look wat de banners er strak en overzichtelijk uit laat zien. Beide banners hebben een formaat van 85 cm x 2 m wat vraagt om een optimale resolutie en de juiste aanlevering van werkbestanden.

Daarnaast realiseert Style Creations maandelijks een Facebook planning voor Curves Holland. In de planning wordt rekening gehouden met acties, speciale dagen, de wensen van de doelgroep en de missie van Curves. Vooraf is de Facebook pagina van Curves Holland geanalyseerd om het format van de berichten te optimaliseren en deze op het meest effectieve tijdstip te plaatsen.

” Ik heb een jaar lang intensief mogen samenwerken met Lisa als mijn collega bij Curves Franchise. Nog steeds maken wij gebruik van haar diensten, nu via Style Creations. Lisa kan snel schakelen, heeft snel door wat je wensen zijn, maar durft ook kritisch te zijn. Hierdoor levert zij altijd stijlvol materiaal op dat in lijn is met onze uitstraling. “

Kelly Hosemans,

Salesmanager Curves Holland

Benieuwd naar meer?