Project omschrijving

Curves Holland/Franchise

Over Curves Holland
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het concept combineert kracht- en duurzame conditietraining. Curves heeft over de gehele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen om controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Op hun website staan diverse succesverhalen van vrouwen wiens leven door Curves veranderd is. Zij zijn het levende bewijs dat Curves wel degelijk werkt.

Ook is Curves Holland een franchise organisatie met meer dan 50 Curves clubs in Nederland. Curves biedt 30 minuten fitness speciaal voor vrouwen. Dit fitnessprogramma bestaat uit een bewezen concept afkomstig uit Amerika en richt zich op een combinatie van cardio- en krachttraining.

Style Creations & Curves Holland
In het najaar van 2017 heeft Style Creations in opdracht van Curves Holland en in samenwerking met DieZit een volledig nieuwe website vormgegeven en gerealiseerd. Het oude webdesign bestond al een behoorlijke poos en had enkel kleine wijzigingen ondergaan. Het resultaat was een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje. Curves.nl is dan ook volledig vernieuwd. Bij de oude website hadden alle clubs hun eigen ‘lokale website’. Deze zijn in het nieuwe design ondergebracht als locatie pagina’s waardoor alle Curves Clubs overzichtelijk op één plek te vinden zijn. Alle informatie is opgefrist, de website is opnieuw ingedeeld en alle pagina’s zijn in een compleet nieuwe stijl vormgegeven die helemaal aansluit op de markt uitingen van Curves nu.

Ook is onlangs (begin 2018) de Curves Franchise website vervangen door speciaal vormgegeven pagina’s die te vinden zijn op Curves.nl/franchise. Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in het openen van een eigen Curves Club? Dan vind je alle benodigde informatie over het openen van jouw eigen Curves Club op deze pagina’s.

Curves Holland

” Ik werk nu al een aantal jaar samen met Lisa en ben erg tevreden over de samenwerking. De communicatie verloopt soepel en Lisa weet precies wat onze wensen zijn en heeft snel door waar we op doelen. Daarnaast komt zij regelmatig met suggesties als zij denkt dat het beter of anders kan. Het is fijn om met iemand samen te werken die met ons meedenkt en niet alleen maar de opdracht uitvoert. Door haar brede kennis is zij een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. “

Kelly Hosemans,

Salesmanager Curves Holland

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk Curves.nl
Bekijk Curves.nl/franchise