Project omschrijving

FitConnect

Over FitConnect
FitConnect is een platform met een reeks aan producten voor het aantrekken van nieuwe leden, alsook het verbinden met bestaande leden en het behouden van deze leden. Van het aantrekken van nieuwe leden, tot het behouden van de huidige – FitConnect brengt alle data samen op één platform. Het resultaat? Meer overzicht, meer controle en een retentiestrategie die daadwerkelijk werkt.

Style Creations & FitConnect
Bij de start van FitConnect heeft Style Creations een website ontworpen en gerealiseerd waarmee FitConnect een passend online visitekaartje kreeg. Door nauw samen te werken met het team achter FitConnect is de website volledig naar wens vormgegeven, gerealiseerd en geoptimaliseerd.

Inmiddels is FitConnect overgegaan op een website die draait op het zelfde platform als de applicatie die zij bieden. Om deze reden is het webdesign gemaakt door Style Creations niet meer live te bekijken.

” Style Creations heeft ons met haar vaardigheden op het gebied van design goed kunnen helpen bij de ontwikkeling van verschillende marketingmaterialen voor zowel FitConnect als The Gym Society. Mede door haar inzet en creatieve mindset heeft onze doelgroep een beter beeld gekregen van hetgeen wij representeren. “

Nick Polman,

Sales, Marketing & EU aanvragen

Benieuwd naar het resultaat?