Project omschrijving

Kloppend Presenteren

Over Kloppend Presenteren
Het team van Kloppend Presenteren bestaat uit Edith Groenendaal, Ginie Knipping, Rob Verkerke en Linda Schlief. Wij zijn stuk voor stuk ondernemers die graag andere ondernemers, adviseurs en particulieren helpen hun verhaal over te brengen naar hun doelgroep. Hoewel zij dit allemaal op onze eigen manier doen binnen hun eigen vakgebied, is er ook iets dat hen verbindt. Zij hebben namelijk uit eigen ervaring geleerd dat ondernemen, jezelf presenteren en jouw verhaal vertellen pas echt werkt als het klopt.

Style Creations & Kloppend Presenteren
Begin 2018 ben ik aanwezig geweest bij een training van Kloppend Presenteren. Ontzettend leerzaam en tegelijkertijd een dag waarop ik verschillende, interessante mede-ondernemers heb leren kennen. Tegen al mijn verwachtingen in is daar een onwijs mooie samenwerking uit voortgekomen; Zeker Ondernemen. Vanuit Zeker Ondernemen kreeg ik in november 2018 de opdracht een mooie, gloednieuwe website te realiseren voor Kloppend Presenteren.

Kloppend Presenteren had daarvoor nog geen website. Door in gesprek te gaan met Linda Schlief en Edith Groenendaal hebben we de gewenste look-and-feel bepaald. Belangrijk was dat de website overzichtelijk, uitnodigend, professioneel maar ook toegankelijkheid zou zijn. De trainingen die vanuit Kloppend Presenteren worden aangeboden – Kloppend Presenteren, Kloppend Bloggen en Kloppend Netwerken – moesten duidelijk worden uitgelegd. Ook de trainingsdata zijn belangrijk op de website.

Het resultaat is een overzichtelijke website waarin de kleuren petrol en oker geel zijn verwerkt. Door gebruik van veel beeld materiaal, interactieve elementen en duidelijke, korte teksten met uitleg komt de website goed overeen met hetgeen dat Kloppend Presenteren wil uitstralen.

Kloppend Presenteren
Kloppend Presenteren

” Lisa heeft voor Kloppend Presenteren een prachtige website gemaakt. Ze luisterde goed naar onze behoeftes en gaf goede adviezen en voorbeelden. Ook reageerde ze erg snel op feedback en communiceerde ze prettig over alles wat ze deed! “

Linda Schlief,

Freelance Tekstschrijver

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website