Project omschrijving

Prevaro Organisatie Advies

Over Prevaro Organisatie Advies
Edith Groenendaal van Prevaro Organisatie Advies werkt als zelfstandig Arbeid- en Organisatiedeskundige. Je kunt bij haar terecht voor alle arbeidsvraagstukken met een link naar de organisatie of andersom. Haar passie? Mensen in hun kracht zetten binnen zijn of haar werk zodat zowel de werkgever als de werknemer er blij van worden.

Style Creations & Prevaro Organisatie Advies
Style Creations heeft in opdracht van Prevaro Organisatie Advies een volledig nieuwe website vormgegeven en gebouwd. De voorgaande website van Prevaro was dusdanig verouderd en sloot niet meer aan op de wensen van Edith.

Edith wilde graag een overzichtelijke website met een sfeervolle uitstraling. Zowel de kleur uit het logo van Prevaro als de lievelingskleur van Edith mochten terugkomen in het design. Ook het gebruik van veel afbeeldingen was een pre.

Webdesign Prevaro Organisatie Advies

” Tijdens het ontwikkelen van twee websites heb ik Lisa leren kennen als een deskundige en creatieve professional. Ondanks dat ik niet heel goed wist wat ik mooi vond heeft ze me toch zover gekregen dat ik precies de keuzes heb gemaakt die weergeven wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf.

Ze is daarbij heel behulpzaam en geduldig. Ze draagt mogelijkheden en oplossingen aan gaat ondertussen aan de slag zodat er dingen zichtbaar worden. Daarbij is ze ook heel duidelijk: als het dit niet is dan passen we het gewoon weer aan. Ze schept de ruimte om eerlijk en kritisch te mogen zijn in je feedback naar de eerste concepten. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

Ook de ‘nazorg’ is dik in orde. Want ik heb er voor gekozen nu zelf de website onderhouden. Daarvoor heb ik een duidelijke handleiding ontvangen. Ik heb echter ook veel steun ervaren om me hierbij op weg te helpen. “

Edith Groenendaal,

zelfstandig Arbeid- en Organisatiedeskundige

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website