Project omschrijving

Venema Restauratie

Over Venema Restauratie
Venema Restauratie is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en oppervlaktereiniging. In de afgelopen 42 jaar heeft Venema zich ontwikkeld tot een hoogwaardige onderneming die volgens eeuwenoude kennis historische en monumentale gevels restaureert.

Dit alles met authentieke, compatibele materialen en technieken met als doel monumenten in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Door het leveren van kwaliteit met voldoende kennis op de werkvloer is de naam Venema een begrip geworden.

Style Creations & Venema Restauratie
Venema Restauratie had al een website. Wel was deze behoorlijk verouderd en door de grote hoeveelheid informatie lang niet altijd even overzichtelijk. In overleg met Venema Restauratie is daarom besloten om op de achtergrond te starten met de bouw van een nieuwe website. Niet alleen werd de look van de website vanaf nul vormgegeven. Ook is er een overstap gemaakt van CMS-systeem. De voorgaande website van Venema Restauratie maakte gebruik van Joomla. Echter liep het bedrijf hierbij tegen problemen met het updaten en het toevoegen van informatie. Ook was de website niet (volledig) geoptimaliseerd voor mobiel. Dat moest beter kunnen.

Gewenst was dat de projecten en het vele beeldmateriaal van de projecten die Venema Restauratie heeft uitgevoerd centraal kwamen te staan op de website. Want hoe kun je beter uitleggen wat je doet dan aan de hand van mooi beeldmateriaal?! Vanuit dat oogpunt zijn we tewerk gegaan. Terug naar de basis, bestaande uit slechts vier hoofdpagina’s, de mogelijkheid om projecten uit te lichten en een pagina waarop alle uitgevoerde projecten overzichtelijk getoond worden.

Het resultaat is een overzichtelijke website met een moderne look. Geen donkere achtergrond zoals voorheen het geval was, maar licht. Een ruimtelijk gevoel op een site waar je betoverd wordt door alle prachtige panden die Venema Restauratie door de jaren heen heeft gerestaureerd en gerenoveerd.

Webdesign Venema Restauratie

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website