Project omschrijving

VerbindingsPunt

Over VerbindingsPunt
Écht luisteren, beter communiceren, beter presteren. Een échte verbinding met een ander aangaan is een basisbehoefte. Het is ook een uitdaging. Een verbinding is pas duurzaam als alle partijen zich gehoord voelen en zich vrij voelen zich te uiten. Wie zich gehoord voelt, is ook beter bereid te luisteren naar de ander. Zo komt een positieve spiraal tot stand waar iedereen van profiteert.

VerbindingsPunt helpt hierbij. Renée Kortleve-Punt vindt luisteren vele malen leuker dan spreken, maar als het eenmaal over luisteren gaat, kan ze niet stoppen met spreken! Ze startte haar eigen onderneming, vernoemd naar heet missie én meisjesnaam: VerbindingsPunt.

Style Creations & VerbindingsPunt
In opdracht van Renée Kortleve-Punt heeft Style Creations een website vormgegeven en gerealiseerd voor haar nieuwe onderneming. Omdat Renée haar onderneming onlangs is gestart was er nog geen website. Ook wist ze nog niet precies wat ze wilde. In overleg kwamen wij tot een website die er zakelijk en tegelijkertijd toegankelijk uit moest zien. Overzichtelijk, informatief en uitnodigend. Niet te statisch! Daarnaast was het van belang dat de website goed aansluit op wie Renée is.

VerbindingsPunt webdesign
VerbindingsPunt

” Lisa werkt snel en luistert goed naar de wensen van mij. Daarnaast kan zij zelf ook met suggesties komen. Die interactie vond ik fijn tijdens onze samenwerking. Ik ben erg tevreden met mijn website! “

Renée Kortleve-Punt,

Eigenaresse VerbindingsPunt

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website