Project omschrijving

Curves Products

Over Curves Products
Curves Products maakt deel uit van Curves. Zij zijn verantwoordelijk voor de realisatie en het aanbod van Curves merchandise kleding en accessoires, maar ook voor de technische benodigdheden die nodig zijn voor een Curves Club ben je bij Curves Products op de juiste plaats.

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het concept combineert kracht- en duurzame conditietraining.

Style Creations & Curves Products
Style Creations heeft in opdracht van Curves Products verschillende ontwerpen gemaakt voor wenskaarten die Curves Products aan haar klanten kon sturen en/of aanbieden.

In het ontwerp van de wenskaarten is rekening gehouden met de huisstijl kleuren van Curves en de doelgroep. Curves richt zich uitsluitend op vrouwen. Het design van de wenskaarten moest dan ook een vrouwelijke uitstraling hebben in combinatie met de kleuren paars, oranje, roze en groen.

Daarnaast heeft Style Creations verschillende t-shirt ontwerpen gemaakt in lijn met de stijl van Curves.

Grafisch design wenskaarten Curves Products

” Style Creations levert op basis van minimale input, maximale kwaliteit. Lisa heeft weinig richtlijnen nodig en laat haar creativiteit haar leiden. Flexibele werktijden, hoge verantwoordelijkheidsgevoel en hoog niveau van creativiteit resulteren in de geweldige eindproducten Al een lange tijd maken wij gebruik van haar diensten en de service en kwaliteit die zij levert is super. “

Aneta van Schaik,

Purchase Manager Curves Products

Benieuwd naar meer?